dimecres, 16 d’octubre del 2024

RECICLATGE A L'ESCOLA: UN REPTE EMOCIONANT


En el marc del Pla d'Acció Tutorial (PAT) de la nostra escola, hem abordat un tema crucial: la responsabilitat individual en el correcte tractament dels residus. En un món on la sostenibilitat és més important que mai, educar els nostres alumnes sobre la importància de gestionar adequadament les deixalles és una tasca fonamental.

El passat divendres, els alumnes van tenir l'oportunitat de presentar les seves propostes per afrontar aquest eix transversal. Aquestes presentacions no només van ser una mostra del seu compromís amb la preservació del medi ambient, sinó també un exemple del seu talent i creativitat. Cada grup va treballar en diferents aspectes de la gestió de residus, destacant la importància de separar bé les deixalles que llencem.
Les presentacions no només han servit per a sensibilitzar l’alumnat, sinó que també han reforçat la idea que cada petit gest compta. La responsabilitat individual és clau en la lluita contra la contaminació i la degradació ambiental. Com a escola, ens comprometem a implementar les idees i propostes dels alumnes, fomentant així una cultura de respecte pel medi ambient.
A mesura que avancem en aquest viatge, és fonamental que tant l'escola com les famílies continuïn fomentant la consciència ambiental. Només a través del treball conjunt podrem aconseguir un canvi real i durador en la manera en què gestionem els nostres residus.
La responsabilitat individual en el tractament dels residus és un tema que ens concerneix a tots. Estem segurs que, amb el compromís dels nostres alumnes, podrem fer una diferència significativa en la nostra comunitat i més enllà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada